Arnhem

Aapjes kijken in Burgers Zoo, de toren van de Eusebiuskerk beklimmen, of het Gelredome bezoeken. Het is in Arnhem allemaal mogelijk. Hier een greep uit de attracties die Arnhem te bieden heeft. 

Burgers Zoo
Een prachtig dierenpark met een nagebouwd regenwoud, een woestijn en een koraalrif. Kijk op de website van het dierenpark voor meer informatie.

Nederlands Openluchtmuseum
Nederlandse geschiedenis, zeer de moeite waard. In 2012 bestaat het Openluchtmuseum precies 100 jaar. Kijk op de website van het Openluchtmuseum voor meer informatie.

Historische kelders

Jarenlang hebben 39 historische kelders in de Rijnstraat praktisch ongebruikt onder de grond gelegen. Maar daar is verandering in gekomen. Middels doorgangen zijn deze kelders onderling met elkaar verbonden en vormen zo een bijna mysterieuze plek onder de grond van de binnenstad. Meer info over de (wandelingen door de) kelders is te vinden op de website van de Historische Kelders

 

Musea

Arnhem is rijk aan nog veel meer musea, zoals het Gelders Geologisch Museum en Museum voor Moderne Kunst. In Arnhem is de enige stad in Nederland waar de Trolleybus nog rijdt. Logisch, dat er dan ook een Trolleybusmuseum in de stad is. Een compleet overzicht van de musea vindt u op de website van de gemeente Arnhem.

Winkelen

Arnhem is de vijfde winkelstad van Nederland en mocht zich van 2007 tot 2009 beste binnenstad van Nederland noemen. Het winkelaanbod is divers: van bekende warenhuisketens als de Bijenkorf tot specialistische winkels voor modieuze kleding, klassieke muziek en design.

Voor meer informatie over de regio zie de website van de VVV van Arnhem.

- Rivo Torto – Arnhem: 24,3 km 

Reserveren

Wilt U uw vakantie direct online boeken. S.v.p. reserveringsformulier invullen en op reserveren drukken

Direct reserveren

Camping Rivo Torto

T:
F:
E:
+31 (0)316 247332
+31 (0)316 246628
cees@rivotorto.nl